4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 paket papardelle
    9-10 adet mantar
    Yarım çay bardağı sıvıyağ
    3-4 dilim dana jambon
    1 tatlı kaşığı nişasta
    3 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
    Tuz,
    karabiber
MANTARLARI dilimleyin ve kızdırılmış sıvıyağda kavurun. Mantar, suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Jambonları şerit halinde doğrayıp mantarlara ilave edin. Birlikte 2-3 dakika daha kavurun. Nişasta, tuz ve karabiber ekleyip iyice karıştırın. Bu arada papardelleyi bol suda 9 dakika haşlayın. Süzüp servis tabağına alın. Üzerine mantarlı karışımı yayın. En üste rendelenmiş parmesan peynirini serpip servis yapın.