Mantar Ve Mascarpone Soslu Taze Taglioni
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Taglioliniyi haşlayacak kadar suyu tencereye aktarın. Kaynayan suya taglioliniyi ve bir tutam tuzu ekleyin. 7 dakika haşlayın. Suyunu süzüp, bir kenarda bekletin. Ayrı bir tavada, ince dilimlenmiş mantarları ve kıyılmış sarmısakları zeytinyağında soteleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Mascarpone peyniri ve taglioliniyi ekleyip, kısık ateşte 2 dakika daha soteleyin. Son olarak üzerine parmesan peyniri serperek, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL