1 HAMUR için un, yumurta ve tuz derin bir kaba alın. Kulak memesinden biraz daha sert bir hamur elde
edene kadar ılık su ilave edip, yoğurun. Hazırladığınız hamurdan 3 eşit bezeye ayırın ve bunları oklava yardımıyla açın. Açtığınız yufkayı önce enlemesine daha sonra boylamasına 2 parmak genişliğinde
kesip, kare parçalar elde edin. 2 İç malzeme için kıyma, yemeklik doğranmış soğan, tuz ve karabiberi
karıştırın. Kestiğiniz hamurların içine yeteri kadar harç koyup, dilediğiniz şekilde kapatın. Tereyağını eritin ve fırın tepsisini yağlayın. Mantıları tepsiye dizin ve üzerlerine yağ gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri hafif kızarana kadar pişirin. Servis tabağına alıp, üzerine tereyağında yaktığınız pulbiberi
gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.