Karidesli Burgu Spagetti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Makarnayı tuzlu kaynar suda 7 dakika haşlayın. Zeytinyağını başka bir tavada ısıtın. Karides ekleyip soteleyin. Kıyılmış soğan ve sarmısağı ilave edip sotelemeye devam edin. Karideslerin rengi dönerken şarabı ekleyin. Şarap yarıya inene dek pişirin. Çekirdek yatakları çıkarılıp doğranmış domates ve krema ilave edip, 2 dakika pişirin. Fesleğen ekleyip ocaktan alın. Tuz, karabiber ve pulbiberini ayarlayın. Makarnanın fazla suyunu süzdürüp, karidesli karışıma ekleyin. Makarnayı sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL