Havuçlu Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MAKARNAYI haşlayın ve süzün. Zeytinyağını tencereye alın ve piyazlık doğranmış soğanı soteleyin. Küp
    doğranmış kırmızı biber ve sıcak suda 10 dakika bekletip, süzdüğünüz kuşüzümünü koyun. Domateslerin
    kabuğunu soyup, çekirdeklerini çıkardıktan sonra küp şeklinde doğrayıp karışıma ekleyin. 1-2 dakika daha
    soteledikten sonra makarnayı ekleyip, karıştırın. Tencereyi ocaktan alın ve jülyen doğranmış havucu ekleyip,
    tuzunu ayarlayın. Tüm malzemeyi tekrar karıştırdıktan sonra sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...