MALZEMELER
Yarım paket penne makarna
2 adet domates
Yarım diş kıyılmış sarmısak
Taze fesleğen ve kekik
Tuz, karabiber
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı toz parmesan
Su
Domates ve fesleğen sosu hazırlamak için domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Doğranmış domatesi zeytinyağı ile bir tavada soteleyin. Sarmısak, kıyılmış fesleğen ve kekiği ekleyip pişirin. Son olarak tuz ve karabiberi katıp tavayı ocaktan alın. Kaynayan suya makarnaların yapışmaması için tuz ve zeytinyağı gezdirin. Makarnaları ekleyip 9 dakika haşlayın. Makarnayı süzüp domatesli fesleğen sos ile karıştırın. Servis tabağına alıp üzerine toz parmesan peyniri serpip servis yapın.