Deniz Ürünlü Spagetti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SPAGETTİYİ tuzlu suda haşlayıp, süzün. Tencereye zeytinyağını alıp, sarmısakları kavurun. Daha sonra sarmısakları yağdan alın. Kalamarları atıp, hafif rengini alınca akya balığını, ardından karidesi ekleyin. Karidesler kıvrılmaya başlayınca, rendelenmiş domates ve salçayı katın. Tuzunu, karabiberini ayarlayın. Haşlanmış spagettiyi tabağa koyun. Üzerine sosu ekleyin. Ayrı bir yerde filotusu çıkarılmış 4 barbunu, 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla çevirin. Haşlanmış ahtapot bacaklarıyla tabağa ekleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL