MALZEMELER
l2 paket (80’er gramlık) sütlü çikolata
l50 gram margarin
l3 su bardağı patlamış mısır
l3 çorba kaşığı renkli şekerleme
SÜTLÜ çikolata ve margarini birlikte benmari usulü eritin. Derin bir kaseye patlamış mısır ve 2 çorba kaşığı renkli şekerlemeyi koyun. İçine erimiş çikolatayı ilave edin ve bütün malzemeyi karıştırın. Diğer tarafta muffin kalıplarının içini küçük kağıt kek kalıplarıyla kaplayın. Kağıtların içine kalan 1 çorba kaşığı renkli şekerlemeyi eşit olarak serpin. Daha sonra çikolatalı karışımı şekerlemelerin üzerine paylaştırın. Her bir mısır patlağının ortasına 1 adet çubuk saplayın ve elinizle hafifçe üstüne bastırın. Derin dondurucuda 1 saat beklettikten sonra kağıt kalıplardan çıkarıp, servis yapın.