SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Kahvaltılıklar ve Atıştırmalıklar
Meyveli kanepe
MEYVELİ KANEPE
Zorluk Derecesi Kolay
MALZEMELER
Çiçek kurabiye kalıbı ile kesilmiş ekmek
100 gram süzme yoğurt
2-3 çorba kaşığı bal (damak zevkinize göre ayarlayın)
Kayısı ve kiraz
Çiçek şeklinde kesilmiş ekmeklerin üzerine süzme yoğurt ve bal karışımını sürün. Üstlerine taze meyveleri yerleştirip servis yapın.
ETİKETLER
Aralık
Kolay
Kasım
Haziran
Meyveli Kanepe tarifi
Mayıs
Meyveli Kanepe
Ekim
Ağustos
Şubat
Temmuz
Eylül
Ocak
Mart
Nisan
Yoğurt Soslu Kabak
Ekmek Üstü Yoğurtlu Ispanak
Limonlu Kremalı Sos
Havuçlu Sos
Kesme Çorbası
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Soslar ve İçecekler
ELMA KABUĞU SİRKESİ
Soslar ve İçecekler
PORTAKALLI LİMONATA
Et Yemekleri
HASANPAŞA KÖFTESİ
Pilavlar
PATLICAN SALATASI
Et Yemekleri
ERİKLİ SOĞANLI ET
Mantı ve Makarnalar
SİNİ MANTISI
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER