
HAMUR İÇİN
1 su bardağı ince kıyılmış kuru üzüm
Yarım su bardağı pişmiş elma püresi
Yarım su bardağı labne peyniri
1 adet yumurta
1.5 su bardağı süt
2 yemek kayığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 su bardağı un
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı karbonat
Birer çay kaşığı yenibahar ve tarçın
Yarım çay kaşığı zencefil
Bir tutam tuz
TAVAYI YAĞLAMAK İÇİN
Zeytinyağı
ÜZERİ İÇİN
Birer çay bardağı kıyılmış kuru üzüm ve ceviz
2 yemek kaşığı bal
Hamur için tüm malzemeyi akışkan bir kıvam alana kadar çırpın. Harçtan 2 yemek kaşığı alıp yağlanmış krep tavasında önlü arkalı pişirin. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Üzerini kıyılmış kuru üzüm, kıyılmış ceviz içi ve balla süsleyip servis yapın.