MALZEMELER
8 dilim sucuk
2 adet domates
6 adet kestane mantarı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz ve taze çekilmiş karabiber
Servis için:
2 dilim Trabzon ekmeği
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Domatesleri dörde bölün. Zeytinyağı, tuz ve karabiberi bir kaba alıp karıştırın. Üzerine domates ve mantarları ilave edip, harmanlayın. Diğer taraftan Trabzon ekmeği dilimlerinin bir yüzüne zeytinyağı sürüp, karabiber serpin. Sucuk, domates mantar ve ekmeği barbekü ızgarasının düşük ateş bölümünde yerleştirip, çevirerek pişirin. Ekmek dilimlerini servis tabaklarına koyun. Pişen domateslerin kabuklarını alıp, ekmeklerin üstüne ekleyin. Sucukları yerleştirin. Mantarla birlikte servis yapın.