6 adet yuvarlak sandviç ekmeği
40 gram tuzlu tereyağı
2 adet kabak
1 adet büyük boy patates
Sızma zeytinyağı, acı pul kırmızı biber
Taze çekilmiş karabiber, kuru nane
3 adet közlenmiş kırmızı biber
150 gram hindi füme
300 gram çoban peyniri
Kabakları iyice yıkayıp kurulayın. Patatesin kabuğunu soyun. Bu iki sebzeyi ince dilimleyin. Fırın tepsisine dizip üzerine zeytinyağı sürün. Pul biber, karabiber ve kuru nane serpip sebzeleri 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Ekmekleri enine iki parçaya kesin. Kesik yerleri üste bakacak şekilde fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine hafifçe su serpip sıcak fırında ısıtın. Fırından alıp kesik yerlerine tereyağını sürün. Alt parçanın üzerine sırasıyla közlenmiş kırmızı biber, kabak dilimleri, dilimlenmiş çoban peyniri, patates dilimleri ve hindi füme yerleştirin. Üzerlerine diğer ekmek parçalarını kapatıp servis yapın.