SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Kahvaltılıklar ve Atıştırmalıklar
Çıngırtma(çat çıngır)
ÇINGIRTMA(ÇAT ÇINGIR)
4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay
MALZEMELER
125 gram tereyağı
2 su bardağı un
4 adet yumurta
Tuz
Tereyağını bir tavaya alıp eritin. Üzerine un ekleyin. Kısık ateşte rengi dönene kadar kavurun. Yumurtaları çırpıp tavaya ilave edin. Tuz katın. Pişince ocaktan alıp servis yapın.
ETİKETLER
yumurta
Çıngırtma(Çat Çıngır)
Kolay
VAN
Çıngırtma(Çat Çıngır) tarifi
un
tereyağı
Yoğurt Soslu Kabak
Ekmek Üstü Yoğurtlu Ispanak
Limonlu Kremalı Sos
Havuçlu Sos
Kesme Çorbası
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Tavuk Yemekleri
FIRINDA TAVUK
Çorbalar
ISPANAK KÖKÜ ÇORBASI
Et Yemekleri
ÇİRLİ ET
Et Yemekleri
ERİKLİ SOĞANLI ET
Çorbalar
ALACA ÇORBA
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER