Sofra

4 Adet
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    4 adet orta boy sandviç ekmeği
    150 gram kuşbaşı tavuk eti
    8 adet mantar
    2 dal dereotu
    2 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 adet közlenmiş biber
    1 çorba kaşığı hardal
    4 adet kıvırcık marul yaprağı
    8 adet biberli zeytin
    Tuz
    karabiber
    pulbiber
    kekik
SIVIYAĞI bir tavaya alıp üzerine
tavuğu ilave edin. Suyunu salıp çekinceye kadar kavurup, doğranmış mantarı katın ve birlikte soteleyin. Tuz, karabiber, pulbiber ve kekik ekleyip ocaktan alın. İçine iri parçalara bölünmüş dereotunu katın.Fazla suyunu süzün. Közlenmiş biberi uzunlamasına ince şeritler halinde kesin. Sandviç ekmeklerini tamamen a yırmadan, enlemesine ikiye bölün. Her iki yüzüne de hardal sürün. İçlerine birer adet kıvırcık marul yaprağı yerleştirin. Üzerine kırmızı biber koyun. Tavuklu karışımı ekmeklere paylaştırın. Dilimlenmiş biberli zeytin ilave edin.