Tencereye eti, yağı ve ince kıyılmış soğanı aktarın. Et, suyunu salıp çekinceye dek hızlı ateşte kavurun.
Etin rengi hafif kahverengi olunca, üzerine karabiber, pulbiber, salça, su ve tuz ilave edip, tencerenin kapağını kapatın. Et iyice yumuşayana dek ve arada bir suyunu kontrol ederek pişirin (su azalırsa üzerine sıcak su ekleyin. Kalan su koyu kıvamlı olmalı). Bu arada küçük doğranmış ekmek
dilimlerini tepsiye koyup, 2 çorba kaşığı zeytinyağı ilavesiyle 15 dakika fırında kızartın. Yoğurt, dövülmüş
sarmısak ve ince kıyılmış dereotunu bir kapta karıştırın. Pişen eti tencereden alıp dilimleyin. Servis
tabağına önce sarmısaklı, dereotlu yoğurdu koyup, üzerine et dilimlerini ve etin üzerine de kızarmış ekmekleri yerleştirin. En üste, etin tencerede kalan suyunu gezdirerek servis yapın.