Sebzeli Sac Kavurma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağı ve sıvı yağı vok tavaya alıp, jülyen kesilmiş antrikot ve soğanı birlikte soteleyin. Jülyen doğranmış kırmızı, yeşil ve sarı biber ekleyip sotelemeye devam edin. Kıyılmış sarımsak ve salça ilave edip, et yumuşayana dek pişirin. Kekik ve pul biber ekleyip, tuzunu ayarlayın. Kıyılmış mantar, ardından doğranmış domates ilave edip 10 dakika daha pişirin. Şarap ekleyip karıştırın. 2 dakika sonra ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL