Sebzeli Kuzu Gerdan Haşlama
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KUZU gerdanı iyice yıkadıktan sonra tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip, yarı yarıya yumuşayana kadar pişirin. Kereviz, patates ve havucun kabuklarını soyun. İri küpler şeklinde doğrayıp, kereviz sapıyla birlikte tencereye ilave edin. Sarmısak, dörde bölünmüş soğan, çubuk tarçın, karanfil, tuz ve karabiberi ekleyin. Suyu azalmışsa 1 çay bardağı sıcak su ekleyin. Daha sonra sebzeler ve et iyice yumuşayana kadar pişirin. Çubuk tarçını tencereden alın ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL