BUDU kemiklerinden ayırın ve et döveceği ile döverek inceltin. Ispanak yapraklarını 1 çorba kaşığı tereyağında hafifçe soteleyin ve etin üzerini tamamen kaplayacak şekilde yayın. Üzerine haşlanıp kabukları soyulmuş biberi yerleştirin. Etin orta kısmına boydan boya antepfıstığını serpin ve iç malzeme taşmayacak şekilde sarın. Isıya dayanıklı pamuk ipliği ile açılmayacak biçimde iyice bağlayın. Kalan 2 çorba kaşığı tereyağını tencereye alın. Harlı ateşte rostonun her tarafını çevirerek kızartın. Rostonun üzerini 1 parmak geçecek kadar kaynar su koyun. Kaynamaya başlayınca tane karabiber, tozşeker ve tuz katıp pişmeye bırakın. Diğer taraftan dilimlenmiş patatesleri bir kaseye alıp, içine kekik, sarmısak, kimyon, pulbiber, tozşeker ve tuz ekledikten sonra karıştırın. Sıvıyağ ile yağladığınız tepsiye yayın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Lezzetli olması ve kolay kesilmesi için fırından aldıktan 15 dakika sonra dilimleyip, patatesle birlikte servis yapın.