Sebzeli et
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanları yemeklik doğrayın. Biberi ve ıspanağı yıkayıp doğrayın. Zeytinyağında öncelikle soğanı kavurun. Sonra etleri ekleyin. Ocağın altını kısarak ve kapağını kapatarak etler yumuşayana ve suyunu salıp çekene kadar pişirin. Sebzeleri de ekleyerek birlikte yumuşayana değin pişirin. En son tuzunu ekleyip altını kapatın. Biraz dinlendirdikten sonra servis yapın. İsterseniz bulgur pilavı ve salata ile servis yapabilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL