Öncelikle dana etini tereyağında soteleyin. Sarımsak ve sıcak suyu ilave edip, tencerede yarım su bardağı su kalana kadar kısık ateşte pişirin. Ocağın altını kapatıp iri kıyılmış taze soğan, ince kıyılmış nane ve dereotunu katın. Tuz ve karabiber serpin. Tencerenin kapağını kapatıp yeşilliklerin yumuşamasını sağlayın. Hamur için, yumurta, yoğurt, sıvı yağ ve bir tutam tuzu karıştırın. Kabartma tozu, nane ve un ilave edip, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp, 15 dakika dinlendirin. Dinlenmiş hamuru un yardımı ile mantı hamuru inceliğinde (2 mm) açın. Hamurdan 3cm x 3 cm kare parçalar kesin ve sıvı yağda kızartın. Kızarmış hamurları servis tabağına alıp, üzerine etli karışımı yayın. Sıcak servis yapın.