4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet kuzu incik
    100 gram margarin
    4 dal taze soğan
    3 diş sarmısak
    1 tatlı kaşığı un
    15 adet arpacık soğan
    3 adet dilimlenmiş patates
    2 adet doğranmış havuç
    1 adet dilimlenmiş kereviz
    10 adet tane karabiber
    Yarım demet kıyılmış maydanoz
    4 yaprak marul
    Tuz
    Yarım demet dereotu
İNCİKLERİ tencereye yerleştirin.Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, 5 dakika kaynatın. Soğuk sudan geçirip süzgece alın. Ayrı bir yerde margarini tavada kızdırın. İncik, kıyılmış soğan ve bütün haldeki sarmısağı ilave edip, birkaç dakika kavurun. Üzerine un serpiştirip, karıştırarak kavurun. İncikleri tencereye alın. Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp, 15 dakika pişirin. Ortadan ikiye bölünmüş arpacık soğan, patates, havuç, kereviz, tane karabiber, maydanoz ve tuzu tencereye ilave edin. Üzerine marul yapraklarını yerleştirin. Kıyılmış dereotunu mekleyip, küçük bir tencere kapağı ile yemeğin üzerine bastırarak kapatın. Dış kapağını kapatıp, kısık ateşte sebzeler yumuşayana dek pişirin. Servis tabağına alıp, sıcak olarak servis yapın.