MALZEMELER
1 kg patates
2 adet sivri biber
1 adet soğan
3 diş sarmısak
Yarım kg kuşbaşı kuzu eti
1 çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı karabiber
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı domates salçası
Yarım çorba kaşığı biber salçası
2 su bardağı sıcak su, tuz
PATATESLERİ soyun. Büyükseler dörde bölün. Biberleri ince, soğanı yemeklik doğrayın. Sarmısakları kıyın. Patatesleri tencereye alın. Üzerine soğan, sivri biber, sarmısak ve su hariç kalan tüm malzemeyi ekleyip iyice harmanlayın. 2 su bardağı sıcak su ilave edip, ocağa koyun. 10 dakika hızlı ateşte 30 dakika kısık ateşte pişirip servis yapın.