Kuzu Etli Ekmek Dolması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SOĞAN ve biberleri yemeklik doğrayın. Sarmısağı incecik kıyın. Margarini tencereye alın. Önce soğanları kavurun. Daha sonra salçayı, eti, sarmısağı ekleyin. Küçük doğranmış biber, rezene, kimyon ve tuzu ekleyin. Kavrulan eti ocaktan alın. Yuvarlak ekmeğin içini oyun. Sebzeli eti ekmeğin içine doldurun. Üzerine kaşar peyniri dilimini koyun. Kızgın fırında kaşar eriyene dek tutun.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL