Kuzu Etli Ispanak Kökü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tereyağını eritip yemeklik doğradığınız soğanı ve eti içine ilave edin. Et suyunu çekip bırakana kadar kavurun ve üzerine bir buçuk su bardağı sıcak su ekleyin. Et iyice pişince tencerenin ortasına toplayın ve etraflarına ıspanak köklerini dizin. Karabiber ve tuz ekleyip 15 dakika orta ateşte pişirin. Bir kapta
    yumurta sarısı, un ve limonu çırptıktan sonra, yemeğin üzerine gezdirin. Bu şekilde 5 dakika daha pişirip, sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...