Kurban Eti ile Kış Türlüsü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Patates, kabak ve kerevizi temizleyip iri küpler şeklinde, kırmızı biber ve pırasayı 2'şer cm eninde doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp tereyağıyla bir tencerede pembeleşene kadar kavurun. Etleri ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Doğranmış sebzeleri tencereye alın. 5 dakika kadar soteleyin. Biber ve domates salçalarını ekleyip karıştırın. Sarmısakları dilimleyip 4-5 su bardağı sıcak su ile birlikte tencereye ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp harlı ateşte 10 dakika pişirin. Kısık ateşe alıp 30 dakika daha pişirin. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp tencereye ilave edin. 5 dakika daha pişirip sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...