Kremalı Biftek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Biftekleri ızgarada arkalı önlü kızartın. Havuç ve brüksellahanalarını hafifçe haşlayın. Havuçları irice doğra-yın. Diğer taraftan sıvıyağı tencereye alıp piyazlık doğradığınız soğanları pembeleşene kadar kavurun. Üzerine sırasıyla mantarları, havuçları, brüksellahanalarını ve mısırları ekleyin. Hardal ve tuzu ilave edip sote edin. Kızarmış biftekleri de tencereye yerleştirin. 1-2 dakika pişirdikten sonra, suyla açtığınız kremayı yemeğin üzerine gezdirin. Bir taşım kaynatın. Pulbiber serpip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...