Konak Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sarmısağı ince kıyın. Domatesi ve biberi küçük doğrayın. Tuzunu ayarlayıp, tavada sote yapın. Pideleri küçükçe doğrayıp, domatesli sos ile karıştırın.Servis tabağına alın. Üzerine 2 su bardağı yoğurtla karıştırdığınız közlenmiş patlıcanı ekleyin. Köfte, kuzu şiş ve dana şişleri ızgarada pişirin. Tabağa yerleştirin. 2 çorba kaşığı tereyağında sotelenmiş mantarları etlerin üzerine dizin. Ayrı bir yerde tereyağında kırmızıbiberi yakıp, kebabın üzerine gezdirin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...