Köfteli Kabak Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabakların bütünlüğünü bozmadan 1'er parmak kalınlığında verev dilimleyin. Kıyma, köfte harcı ve suyu karıştırıp yoğurun. Ceviz büyüklüğünde köfteler hazırlayın. Köfteleri, kabak dilimlerinin arasına yerleştirin (kabakların şekli yelpaze gibi olacak). Fırın kabını yağlayıp kabakları dizin. Küp doğradığınız domateslerikabak ve köftelerin üzerine yayın. Sarmısakları ikiye kesip en üste serpiştirin. Tuzunu ayarlayın. Sıvıyağ gezdirip, hiç su eklemeden üzerini alüminyum folyoyla kapatın. 150 derece fırında 1 saat pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL