Karnabaharlı Köfte
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KÖFTE için derin bir kasede kıyma, rendelenmiş soğan, galeta unu, ince kıyılmış karnabahar, maydanoz, dövülmüş sarmısak, tuz ve karabiberi iyice yoğurun. Hazırladığınız harçtan küçük parçalar koparıp, avucunuzun içinde yuvarlayarak toplar hazırlayın. Daha sonra kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Sos için salça ve suyu bir tavada kaynatın. Servis tabağına aldığınız sosun üzerine köfteleri yerleştirin. Yoğurt ve dövülmüş sarmısağı karıştırıp, köftelerin üzerine gezdirin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL