MALZEMELER
750 gram pirzola kapağından
çekilmiş kıyma
2 çorba kaşığı sucuk baharatı
1 baş sarmısak
250 gram mantar
3 adet domates
6 adet sivri biber
Yağlı kağıt
KIYMA ve sucuk baharatını derin bir kaseye alın. Dövülmüş sarmısağı ilave edip bütün malzemeyi iyice yoğurun.
Daha sonra 24 saat dinlendirin. Kıymayı 6 eşit parçaya ayırın ve her bir parçadan 1 parmak kalınlığında köfteler hazırlayın. Köftelerin her birini birer yağlı kağıt parçasının üzerine yayın. Küp doğranmış mantarı köftelerin üzerine paylaştırın. Dilimlenmiş domates ve sivri biberleri yerleştirip köfteleri yağlı kağıtlara sarın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Patates kızartması veya püre ile birlikte servis yapın.