Sofra

4-6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay
Ev Yapımı

MALZEMELER

    Yarım kg kaburga veya parça et

    Yarın kg taze fasulye

    Yarım kg barbunya

    3 adet soğan

    Yeteri kadar tuz

    3 adet rendelenmiş domates

    3 yemek kaşığı tereyağı

    Bir tutam toz şeker

    ÜZERİ İÇİN

    Tereyağı

    Taze nane veya kurutulmuş nane

Etin üzerine gelecek kadar su ekleyip 15- 20 dakika pişirin. Taze fasulye, barbunya, ince doğranmış soğan ve domatesi ilave ederek pişirmeye devam edin. Şekeri ve tuzu da katıp 35 – 40 dakika pişirin. Sonra ocaktan alın. Tereyağını tavaya alıp eritin. Üzerine kurutulmuş nane ekleyip bir-iki çevirin ve sıcak olarak servis yapın.