Nohudu akşamdan ıslatıp, ertesi gün suyunu süzün. Yeniden üzerini geçecek kadar su ilave edip,
yumuşayana dek pişirin. Ayrı bir yerde küp doğranmış soğan ve sarımsağı tereyağında kavurun.
Eti ilave edip, suyunu salıp yeniden çekene dek kavurun. Küp doğranmış domates ve biber ekleyip 10 dakika daha kavurun. Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, et yumuşayana dek pişmeye bırakın.
Üzerine nohudu suyu ile birlikte ekleyip karıştırın. Defne yaprağı, karabiber, kırmızıbiber ilave edip, tuzunu
ayarlayın. Yarım saat pişmeye bırakın. Zeytin ekleyip karıştırın. 3 Ekmek dilimlerini fırında kızartıp, servis tabağına yerleştirin. Üzerlerine etli nohudu pay edin. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.