Domates Soslu Biftek

ORTA 4 KİŞİLİK

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Biftekleri kekik, karabiber ve tuz karışımı ile harmanlayıp, yarım saat bekletin. Daha sonra yapışmaz yüzeyli bir tava veya ızgarada hafifçe önlü-arkalı kızartın. Sıvı yağ ile yağlanmış fırın tepsisine biftekleri dizin. Rendelenmiş domatesi sarımsakla karıştırın ve etlerin üzerini bu sosla kaplayın. Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...