Çiğ Köfte

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    OVAL derin tepsiye bulguru alıp, salça, tuz ve diğer baharatlarla yoğurun. Çok ince kıyılmış soğan ve sarmısağı da ekleyip, yoğurmaya devam edin. Rendelenmiş domatesi ekleyip, yarım saat daha yoğurun. Kıymayı üçe bölerek, 15'er dakikalık aralarla köfte hamurunu yoğurdukça ilave edin. Son olarak taze soğan ve ince kıyılmış maydanozu da ekleyip, sıvıyağ ile beraber karıştırın. Elinizle köfte hamurundan parçalar koparıp, sıkarak servis tabağına koyun. Yeşillikle servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...