Chılı Con Carne

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Derin bir tencereye eti koyun. Yağını salıp pembeleşinceye kadar kavurun. Soğan ve sarmısak ilave edip, birkaç dakika daha pişirin. Küp domates, baharat, un, tuz ve et suyu koyup, kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. Ocaktan aldıktan sonra, kimyon ilave edin. Güveçlere paylaştırın. Etrafına mısır cipslerini dizin. Düşük ısılı fırında cipsleri ısıtın. Üzerine krema ilave ederek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...