Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    500 gram çağla
    500 gram kuşbaşı kuzu eti
    1 adet soğan
    2 çorba kaşığı tereyağı
    1 su bardağı haşlanmış nohut
    6 adet kiraz domates
    2 yaprak adaçayı
    Yarım demet dereotu
    Yeteri kadar tuz
Eti tencereye alıp, suyunu salıp çekene dek pişirin. Piyazlık doğranmış soğan ve tereyağını ekleyip soteleyin. İkiye bölünüp çekirdek yatakları çıkarılmış çağla ve nohut ilave edin. Üzerini geçecek kadar
sıcak su ekleyip, 30-35 dakika pişirin. İkiye bölünmüş domates, adaçayı ve kıyılmış dereotu ekleyin. Tuzunu ayarlayıp ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.