Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 kg bonfile et
    1 su bardağı un
    4 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 adet orta boy soğan
    3 diş sarmısak
    1 çorba kaşığı kimyon
    1 çorba kaşığı chilli poloder(acı biber-pulbiber)
    2 su bardağı su
    Bir tutam tuz v
    karabiber
    50 gram Meksika fasulyesi
Etleri küp şeker boyutlarında doğrayıp una bulayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Sarmısakları ince ince kıyın. Sıvıyağı bir tavaya alıp, soğanı, sarmısağı, etleri, Meksika fasulyesini etler suyunu çekene dek kavurun. Suyu, kimyonu, chilli poloderi, tuz ve karabiberi ilave din. Kısık ateşte kıvama gelinceyekadar pişirin. Yemeği servis tabağına alın ve pirinç pilavı ile servis yapın.