600 gram parça kuzu eti
300 gram arpacık soğan
2 adet havuç
1 adet büyük boy salçalık kırmızıbiber
100 gram tereyağı
15 adet bebek patates
5-6 adet sivri biber
15 adet kiraz domates
2 su bardağı bezelye
10 diş sarımsak
1 su bardağı sıcak su
2 çay kaşığı tuz
Birer çay kaşığı karabiber ve kekik
Arpacık soğan ve havucu temizleyin. Havucu verev, kırmızıbiberi ise irice doğrayın. Tereyağını bir tencereye alıp eritin. Üzerine et, arpacık soğan ve patatesi ekleyip yüksek ısıda et yumuşayana kadar kavurun. Malzemeyi bir güvece aktarın. Üzerine havuç, kırmızıbiber, sivri biber, kiraz domates, bezelye, kabukları temizlenmiş sarımsak, karabiber, kekik, tuz ve su ekleyin. Güvecin üzerine önce pişirme kağıdı sonra alüminyum folyo kapatın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.