SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Diğer
Hamur kızartması
HAMUR KIZARTMASI
Zorluk Derecesi Kolay
MALZEMELER
2 adet hazır ekmek hamuru
2 adet hazır ekmek hamurundan küçük parçalar koparın. Yağlanmış tezgah üzerinde ve elinizle çay tabağı büyüklüğünde açın. Elinizle ortalarını delip, kızgın sıvı yağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın
ETİKETLER
Aralık
hamur
Kolay
Hamur kızartması tarifi
Kasım
Haziran
Mayıs
Ekim
Ağustos
Şubat
Temmuz
Hamur kızartması
Eylül
Ocak
Mart
Nisan
Yoğurt Soslu Kabak
Ekmek Üstü Yoğurtlu Ispanak
Limonlu Kremalı Sos
Havuçlu Sos
Kesme Çorbası
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Et Yemekleri
PİLAVLI PİRZOLA DOLMASI
Et Yemekleri
VEGANBURGER
Et Yemekleri
ZEYTİNLİ KÖFTE
Börekler-Çörekler ve Poğaçalar
SODALI PEYNİRLİ BÖREK TARİFİ
Pilavlar
ARPA ŞEHRİYE PİLAVI
Tartlar ve Kişler
FIRINDA ŞEFTALİ
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER