Peynirle Doldurulmuş Pancarlar

ORTA 11 KİŞİLİK

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pancarları fırın torbasında bir saat kadar pişirin. Kabuklarını soyun ve kavun kaşığı ile peynir koymak için yuvalar açın. Tuz, yarım çay kaşığı karabiber ve 1 çorba kaşığı zeytinyağında yarım saat marine edin. 2 Başka bir kapta 1 çorba kaşığı zeytinyağı, lor peyniri, labne peyniri, haşhaş tohumu, kuş üzümü, pembe biber, yarım çay kaşığı karabiber, toz kakule ve antep fıstığını karıştırın. Pancarlara açtığınız oyuklara hazırladığınız baharatlı peynir karışımından doldurun. Peynirli kısımlara haşhaş tohumu serperek servis yapın.
    AŞÇININ NOTU
    Pancarları servis etmeden yarım saat önce doldurursanız peyniriniz tam pembe değil de beyaza doğru geçişler veren estetik bir görünüm verir.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...