Yaban Mantarlı, Ispanak ve Karidesli Krep
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı, mantarları ve ıspanak yapraklarını ince ince doğrayın. Soğanı ve mantarları zeytinyağında kavurun. Ispanakları ve karidesleri karışımın içine ekleyin. Krep için genişçe bir kapta yumurtaları çırpın. Süt, un ve tuzu ekleyip iyice çırpın. Karışımdan birer kepçe alarak, yapışmaz yüzeyli tavada arkalı-önlü pişirin. Kreplerin içine mantarlı harçtan yerleştirip sarın. Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayın. Kızgın yağda kızartıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL