Somon Füme

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Parmesan peynirini, yapışmaz yüzeyli tavaya üçgen şeklinde (ya da hoşlandığınız başka bir figür) ve yaklaşık 2 mm kalınlığında koyun. Ocağa alıp kızartın. Daha sonra tavadan kaldırıp şekillen-dirin. Füme somon dilimlerini tabağın bir tarafına alıp, üstte kalan kısmına kızartılmış parmesan peynirini koyun. Yanına kibrit seklinde doğranmış salatalık yerleştirin. Yeşillikleri peynirin üzerine, dereotu ve kırmızı soğanı ise balıkların üzerine atarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...