Rakı ile Frambe Edilmiş Karides Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karidesleri temizleyin. Tavaya zeytinyağını alıp kızdırın. Karidesleri tavada hafifçe kızartın. Rakıyı ekleyip 1-2 kere karıştırın. Sarmısakları ekleyip 1-2 dakika soteleyin. Ocaktan almaya yakın, ince kıyılmış maydanoz ilave edip karidesleri servis tabağına çıkartın. Sos için soğanı ve havucu soyup küp küp doğrayın. Üzerine kekik, krema ve konyağı ekleyip kaynatın. Ocaktan alıp blendırdan geçirin. Hazırladığınız sosu karideslerin etrafına gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL