MALZEMELER
100 gram deniz tarağı
1 diş sarmısak
Çeyrek limon
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Bir tutam tane karabiber
Bir tutam tuz
6 ince dilim dana pastırma
Bir tutam deniz börülcesi
1 çorba kaşığı balzamik sirke
+1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
2 dal taze kekik
3 adet kiraz domates
DENİZ tarağını, tuz, dövülmüş sarmısak, karabiber, limon ve zeytinyağı ile marine edin. 2 saat buzdolabında bekletin. İnce dilimlenmiş pastırmayı deniz tarağına sarın ve ızgarada pişirin. Kaynar suda deniz börülcesini 5 dakika haşlayın. Buzlu suya çıkartıp, soğuyunca ayıklayın. Sızma zeytinyağı, balzamik sirke ve baharatlar ile birlikte börülceyi harmanlayın. Tabağa sırası ile hazırladığınız malzemeyi yerleştirip, domateslerle süsleyerek sıcak olarak servis yapın.