Fırında Alabalık
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkları temizleyin. Arasını hafifçe açın. Soğan, maydanoz, nane ve fesleğeni incecik kıyın. Elma sirkesi ve dövülmüş beyaz biberi ekleyip harmanlayın. Karışımı balıkların içine yayın. Havuç ve yerelmasını dilimleyin. Patatesleri kabuklarıyla birlikte ikiye kesin. Balıkları havuç, yerelması ve patateslerle birlikte fırın kabına yerleştirin. Zeytinyağı ve tuzu balıkların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL