Fırın Torbasında Sebzeli Levrek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığın içini ve dışını tuzlayın. Soğanları piyazlık, havuçları ince halkalar şeklinde doğrayın. Taze soğanı ince kıyın. Sebzeleri geniş bir kaba alın. Tuz ekleyip, harmanlayın. Bir fırın torbasına un koyup, her tarafına yayılmasını sağlayın. Torbayı fırın tepsisine yerleştirip, içine sebzeleri düz bir şekilde yayın. Üzerine balığı koyun. Dörde bölünmüş limon ve defne yapraklarını da içine koyun. Torbanın ağzını yanında verilen klipsle sıkıca kapatın. Üzerine çatalla birkaç delik açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat pişirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...