Buharda Pişirilmiş Somon
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Somonu, küp şeklinde doğradığınız soğanı ve rendenin geniş tarafıyla rendelediğiniz sarımsağı buharda pişirin. Fasulyeleri, havucu, kabağı ve brokoliyi haşlayın. Kremayı ve kekiği çırparak sos hazırlayın. Servis tabağına iki parçaya böldüğünüz fasulyeleri, küp doğradığınız havuç ve kabağı, brokoliyi yerleştirin. Üzerine somonu yerleştirin. Hazırladığınız sosu somonun üzerine gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL