Sofra

1 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    200 gram somon
    1 çorba kaşığı küp doğranmış soğan
    2 diş sarımsak
    1 su bardağı su
    2 adet taze fasulye
    1 adet küçük boy havuç
    Yarım kabak, 1 adet brokoli
    Yarım çay bardağı krema
    2 çay kaşığı kekik
    1 çay kaşığı tuz

Somonu, küp şeklinde doğradığınız soğanı ve rendenin geniş tarafıyla rendelediğiniz sarımsağı buharda pişirin. Fasulyeleri, havucu, kabağı ve brokoliyi haşlayın. Kremayı ve kekiği çırparak sos hazırlayın. Servis tabağına iki parçaya böldüğünüz fasulyeleri, küp doğradığınız havuç ve kabağı, brokoliyi yerleştirin. Üzerine somonu yerleştirin. Hazırladığınız sosu somonun üzerine gezdirerek servis yapın.