Mantarlı Kestane Çorbası Tarifi

Farklı bir lezzet ile sofranızı donatın. Mantarlı kestane çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları ve tereyağını derin bir tencereye alın. Fesleğen ve sarmısakları ekleyip birlikte soteleyin. Kestane püresi, tavuk suyu ve 4 su bardağı suyu ekleyip mantarlar yumuşayana kadar pişirin. Çorbayı blenderden geçirip tel süzgeçten süzün. Süzme işleminden sonra tuz ve karabiberini ayarlayıp 1-2 taşım daha kaynatın. Üzerine kıtır ekmek serpip sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...