Yoğurtlu Meyveli Kup
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kayısıları akşamdan kaynar suya koyup kapağı kapalı olarak bekletin. Kiviyi soyup doğrayın. Kayısı, çilek ve üzümleri ikiye bölün. Tüm meyveleri bir kaba alıp üzerine limon suyu gezdirin ve kenara alın. Yoğurdu bir tülbente koyup süzün. Daha sonra balla karıştırın. Yoğurt ve meyveleri kuplara paylaştırın. Üzerlerine bal gezdirin. Gofretleri yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL