Yerelmalı Tatlı
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    YERELMALARINI soyup bir tencereye alın. Üzerine tozşeker, karanfil,
 su ve limon suyunu ekleyip ocağa oturtun. Yerelmaları yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan almadan 2-3 dakika önce gıda boyasını ekleyin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Tatlı tabaklarına 3'er adet kedidili bisküvi
 koyun. Üzerine yerelmalarını paylaştırın. Tencerede kalan şerbeti tabakların üzerine gezdirin. Antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    