Yerelmalı Tatlı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YERELMALARINI soyup bir tencereye alın. Üzerine tozşeker, karanfil,
    su ve limon suyunu ekleyip ocağa oturtun. Yerelmaları yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan almadan 2-3 dakika önce gıda boyasını ekleyin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Tatlı tabaklarına 3'er adet kedidili bisküvi
    koyun. Üzerine yerelmalarını paylaştırın. Tencerede kalan şerbeti tabakların üzerine gezdirin. Antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...